Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бившият конституционен съдия и преподавател в СУ Пламен Киров

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бившият конституционен съдия и преподавател в СУ Пламен Киров
Коментари Харесай

Пламен Киров: Нищо добро не чака една нация и държава, в която училищата и университетите са затворени, а кръчмите работят

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Бившият парламентарен арбитър и учител в СУ Пламен Киров разяснява Ковид - обстановката в страната в студиото на " Лице в лице " по БТВ: 

" Нищо положително не чака една нация и страна, в която учебните заведения и университетите са затворени, а кръчмите работят. В нощта след привършване на изборния ден започва броенето, събаряне на паметта на машините върху протоколите на секционните изборни комисии. Всеки представител на политическа партия започва да снима. Членовете на комисиите обаче са жители и могат да възразят да бъдат снимани. Те могат да употребяват гражданските си права. Те така и така са изправени пред задоволително компликации. Можело да се снима нерегламентирано. Може да бъдат поставени и маски за закриване на лицата. Големи проблеми се основават в последния миг. Има страни, в които всичко това върви онлайн. " - обощи изборните терзания гостът.  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР